Just kun olin saanu otsikon kirjotettua, iskä tuli sanomaan että "Näiksää minkälaisen myyrän Nöpö oli tuonu tonne portaille?" sit menin kattoon niin siellähän se kisuli tyytyväisenä söi saalistaan... Hyi :D

Tänään tuli tehtyä yks pikkulenkki ja mietin että teen yhden ison lenkin vielä yksin, en oo sitä ikinä tehny yksin. Oli kivaa! Sports tracker oli kokoajan päällä ja tuli sitä sitten käveltyä 3.18 km... Viimesellä puolella kilometrillä yhdessä biisissä (Imagine Dragons - Radioactive) tuli semmonen energiapurkaus-kohta ja oli pakko lähtee juoksee, kerrankin tuntu hyvältä juosta kun oli "lämmitelly" about kolme kilsaa vaan kävellen niin juokseminen oli kivaa. Kotona oli hirvee läähätys ja puuskututs terveisin astmalapsi. Heti vettä ja oli ilo silmille kun sports tracker näytti "Kulutus: 161 kcal" vaikkei kyllä siihen voi hirveesti luottaa, se on vaan joku sovellus, mutta kyllä siinä tuli varmaan "pari" kalorii poltettuu :D Aijon kyllä jatkaa lenkkeilemistä, seuraavalla kerralla otan kyllä pyörällä saman matkan ihan vaan kokeillakseni. Koska aijon jatkaa, voin kai sitten aina sanoa että harrastan ratsastuksen, käsityökerhon ja pianon lisäksi lenkkeilyä? :D

Suunnitelmani ei ole siis alkaa miksikään superkalorinpolttajaksi. Lenkkeilen koska se on kivaa, en sen takia että laihtuisin enkä käy salilla. Mielipiteeni tuollaisista "superkalorinpolttajista" on se että ne on ihan okei. En ole millään muotoa heitä vastaan, mutta se että aletaan hokemaan siitä jokaiselle kuinka "pitäis noudattaa terveitä elämäntapoja" menee vähän yli... Tottakai saa muistuttaa mutta ei kukaan varmaan hei for real jaksa kuunnella sellasta kymmenen tunnin ihkutusta siitä kuinka ihanaa olla urheilija. Please.

Urheilijoihin lasken ratsastajat, ja siitä tuleekin mieleen että oon muutes huomannu yhden jutun: Yleensä hevosenomistajat on tosi mukavia, siis ihan älyttömän mukavia, siis sä niinku aattelet että "Kuinka näin ihania ihmisiä on olemassa? Sitten toinen yleinen on se, että ne on tosi ylimielisiä, mahtailee kaikesta, luulee olevansa muita parempia, ja mahtailee varsinkin siitä että omistaa hevosen. En ymmärrä.

Mun kaveri oli ollu leirillä jossa yksi tyttö mahtaili sillä että sillä on oma hevonen ja joskus siellä ratsastuskoululla on ollu semmone Tarsan niminen herkkä hevonen, joka ei oo ihan aloittelijoille. Se pääsi menemään sillä ja se myös sano että "Vain parhaimmat ja kokeneimmat ratsastajat pääsee Tarsanilla, mä pääsin!!!1!!1!1!!1!!" Ei herranjumala.

Ei sitte muuta, moikka!

(Artikkeliehdotuksia tarvitaan! Tekisin kyselyn mutta vuotiksessa ei voi...)