Moi! Aattelin tehdä tälläsen Harry Potter kirja tagin, potterholisti-blogissa oli myös tällänen postaus ja innostuin itekkin tekemään tän. Let's go! (Aion muutes tehdä vielä kunnollisen Harry Potter tagin, en vain kirjoista vaan koko Harry Potterista, mutta teen sen huomenna tai heti tänään.)
 
1. Onko sinulla kotonasi tietty paikka jossa luet?
Yleensä luen sängylläni, joskus kesäisin aurinkotuolissa, joskus sohvalla varsinkin sähkökatkosten aikaan koska ahdistun jos meen yläkertaan kun on sähkökatkos ukkosen takia, pelottaa että salama iskee suoraan yläkertaan ja yläkerta alkaa palaa ja en pääse pois... XDD
 
2. Kirjanmerkki vai palanen paperia?
Palanen paperia, koska joskus laitan kirjanmerkiksi melkein mitä vaan, se saattaa olla narunpätkä, laturi, oma puhelin, muistilappu...
 
3. Voitko lopettaa lukemisen milloin vain vai luetko sivun/kappaleen loppuun?
Juu kyllä voin lopettaa lukemisen milloin vain mutta yleensä luen sivun viimeisen lauseen loppuun vaikka se jatkuisikin toiselle sivulle.
 
4. Syötkö tai juotko lukiessasi?
Joskus join kaakaota lukiessani mutta yleensä en.
 
5. Voitko kuunnella musiikkia tai katsella tv:tä lukiessasi?
En kyllä voi kuunnella mitään musiikkia/katsella TV:tä, kerran kuuntelin niin ei siittä tullut mitään kun aloin lauleskelemaan ja hyräilemään, mä en ees lukenu ajatuksella! xD
 
6. Luetko kotona vai missä vain?
Otin kerran Potterkirjan mukaan kun menin helsinkiin tätini luo perheeni kanssa mutta muuten luen kotona.
 
7. Luetko ääneen vai hiljaa päässäsi?
Hiljaa päässäni.
 
8. Luetko kaikki sivut vai hypitkö sivujen yli?
Varsinkin Liekehtivässä pikarissa hypin monia monia sivuja yli koska ei siihen jaksanut keskittyä, niin pitkä kirja... Mutta en yleensä hypi yli.
 
9. Hajoaako lukiessasi kirjan selkä vai säilyykö se kuin uutena?
En omista omia kirjoja (kaikki on mun siskon mut luen niitä) ja sen takia mun on pakko pitää ne kunnossa, mutta vaikka ne oliski mun omia niin kyllä ne varmaan pysyis kunnossa.
 
10. Kirjoitatko kirjoihin?
En todellakaan! Ei niin saa tehdä, kunniaa kirjoille (varsinkin pottereille xD) mutta on joskus tehnyt mieli kirjoittaa kirjaston kirjaan, kun siinä luki että "Kirjoita mielipiteesi kirjasta tähän jos näet tämän" ja se oli jonkun käsin kirjoitama mutta en sitten koskaan siihen kirjoittanutkaan. (Onneksi...)
 
Kuva: Pixabay
 
stack-of-books-1001655_960_720.jpg