Moi! Eli nyt olisi tulossa Harry Potter tag, ja tiedän, se on myöhässä mutta vain pari päivää joten ei varmaan hirveää oo sekään. Pari päivää sitten tosiaan menin mun kaverin kanssa katsomaan naapurin hevosia, kahta lämminveritammaa jotka on aikoinaan ollu ravureita. Me vietiin niille leipää, ja siis niiden nimet on Maskotti ja Pretty. Sitten niiden omistaja tuli siihen antamaan jotain päiväkauroja ja me juteltiin sille. Kysyin että asuuko nää pihatossa vai tallissa, koska olin kauan miettinyt sitä, nääs nämä hevoset menivät omatoimisesti sinne tallirakennukseen suoraan laitumelta kun portti avataan. Omistaja sanoi että ne asuu tallissa ja sitten hän sanoi että voimme mennä katsomaan sinne! Me tietenkin heti riennettiin sinne, koska ei oltu ennen käyty siellä, yleensä vain mentiin antamaan niille leipää, ja sitten se omistaja sano että me voidaan mennä sinne talvellakin kun ne on sisällä! Tää oli kiva juttu koska ei oltu ikinä ennen käyty siellä ja toinen juttu oli se että me saadaan sentään mennä sisälle! Sitten me vielä saatiin etsiä Prettyn kahta riimua mitkä se oli viskonu laitumelle missä oli pitkä ruoho, ei löydetty. 

Mutta heppalöpinöistä siirrytään tagin pariin, olkaapa hyvät!

TÄMÄ TÄGI SISÄLTÄÄ SPOILEREITA HARRY POTTERIN KAIKISTA OSISTA. ENNEN KUIN LUET TÄMÄN, OLE KILTTI JA LUE/KATSO KAIKKI HARRY POTTERIT, KOSKA MÄKIN OLEN SPOILAANTUNUT MONTA KERTAA IHAN TIETOISESTI JA KAIKKI YLLÄTYKSET EI OLLUTKAAN YLLÄTYKSIÄ JA OLEN KATUNUT SYDÄMENI POHJASTA ETTÄ ANNOIN ITSENI SPOILAANTUA (outo sana xD). OLE KILTTI MULLE, LUE/KATSO KAIKKI HARRY POTTERIT EKANA!

Lempi kirja? Perus Viisasten kivi ja kai myös puoliverinen prinssi.

Lempi leffa? Kuoleman varjelukset, molemmat osat!
 
Huonoin kirja? Liekehtivä pikari, ja myös Azkabanin vanki koska molemmat meni ihan sivu suun. En muista niistä mitään muuta kuin vain ne pääkohdat vaikka ne luinkin! Jotenkin vaan niin tylsiä.
 
Kohdat, jotka saa mut itkemään kirjoissa tai leffoissa? Oon itkeny kun luin pottereita vaan kerran, silloin kun luin sen kohdan missä Tonksin kuolemasta kerrottiin. Kyynel siinä tipahti tyynylle ja mä vaan tallustelin siskoni luo ja sanoin "Tonks kuoli." Mrrrhh, miksi Rowling, MIKSI? Myös Dobbyn ja Fredin kuolema järkytti, ihan hirveää, ehkä kyllä enemmän Fredin kuolema :'(
 
Jos voisin tavata kenet tahansa kirjan hahmoista, kenet tapaisin? Luna Lovekivan, tahtoisin selvittää mitä narskut ovat ja tiedustelisin kuinka paljon Saivartelijan tilaaminen maksaisi.
 
Lempi hahmo(t)? Luna Lovekiva, Nymfadora Tonks (en oo varma miten kirjotetaan, englanniks Nymphadora Tonks.), Fred & George
 
Mikä minun suojelius olisi? Seepra tai riikinkukko olis ihania.
 
Minkä ottaisin Kuoleman Varjeluksista? (Seljasauva, näkymättömyysviitta, elpymyskivi) Varmaan elpymyskiven. Tahtoisin tavata mummini ja pari muutakin kuollutta.
 
Missä tuvassa olisin? PUUSKUPUH EHDOTTOMASTI!
 
Jos saisin tavata kenet tahansa Harry Pitter kirjojen näyttelijöistä, kenet tapaisin? Öööööööööööh varmaan Michael Gambonin (Dumbledore) koska hän vaikuttaa niiiiiiin mukavalta ja oikeudenmukaiselta :D Myös Rowling olis kiva nähä vaikkei se näyttelijä ookkaan.
 
Oletko pelannut Harry Potter-pelejä? En. (Yhyy)
 
Jos pelaisin huispausjoukkueessa, mitä paikkaa pelaisin? Etsijä, vaikka olis se aika stressaavaa, koska se on periaattees aikalailla susta liinni voittaako joukkue vai ei. En vois ikinä olla pitäjä tai lyöjä, pelkään palloja vähän... xD Jahtaajana kyllä olis ihan okei, eli ykkösenä etsijä ja kakkosena jahtaaja, kolmatta ei oo.
 
Olenko tyytyväinen Harry Potterin loppuun? Juu, tottakai. Se jatko-osa ei haittaa mua yhtään, mä olenkin miettinyt mitä Harry Potterille yms tapahtu Voldun voittamisen jälkeen.
 
Kuinka paljon Harry Potter merkitsee minulle? Se ei oo mulle yhtä tärkee kuin useimmille siinä mielessä että on esimerkiksi päässyt yli kiusaamisesta tai masennuksesta, Harry Potter on vain kirja jota fanitan sydämeni pohjasta, se on elämäni ilman syvällisempää tarkoitusta. (Älkää välittäkö kiusaajista, kiusatut, te olette silti tärkeitä edes yhdelle ihmiselle täällä maan päällä, uskokaa pois!)
 
Kuva: Pixabay
 
harry-potter-1132444_960_720.jpg