Aattelin kertoa tässä pari eläintä joista erityisesti pidän :3

1. Oma Nöpöseni (<3)

Nöpö on n. 10v valkomustaruskea maatiaiskissanaaras, joka on tosi kiltti mutta on tosi arka. Ei siis ikinä pure tai raavi, mutta jos alkaa ahdistaa esim jos monta pikkulasta kahisevine kurahanskoineen tulee lääppimään ja silittelemään niin jouksee pikana paikalta. 

2. Nuunuu, serkkujen koira

Nuunuu eli oikealtaan nimeltään Zero (sitä sanotaan Nuunuuksi, en tiiä miks XDD) on uroswelshincorgi. Se on vaaleanruskea, meinasi mennä näyttelyihin mutta koska korvat oli liian pienet, sillä on tynkä häntä ja se on liian isokokonen niin se sitten tuli ihan seurakoiraksi. Zero haukkuu kaikille moottorikoneille ja ääni on hirvittävä. Osaa olla kiltisti ja kestää halimista ja pusimista ja kaikenlaista typerää lääppimistä (jota itsekkin harrastan XD), osaa olla hellyyttävä, mutta heti juoksee paikalle jos joltakin tippuu ruokaa, eli on aikamoinen ahmatti.

3. Maskotti, naapurin hevonen

Maskotti on lämminverinen exravuritamma, joka on nyt seuraponina. Se on mun talosta vähän alle puol kilsaa. Se viettää päivät yöt laitumella ja sille saa mennä antamaan kuivaa leipää, se on kiltti, mutta se on nyt kiltempi kun sen emä kuoli eikä se enää komentele sitä.

4. Pretty, naapurin hevonen, Maskotin varsa

Pretty asuu siis Maskotin kanssa ja se on sama kuin Maskotti, eli lämminverinen exravuritamma. Pretty on vähän arempi kuin Maskotti muttei juurikaan poikkea Maskotin luonteesta.

5. Hönö, ratsastuskoulun hevonen jossa käyn

Hönö on Tanskasta tuotu arviolta -03 syntynyt haflinger-ruuna joka on lempihevoseni siltä tallilta. Se on tosi kiltti mutta reipas, raippaa ei tarvitse. Oon vielä aika alottelija (ratsastanu päälle 2 vuotta) eli mennään vielä osastossa, eli menee aika kiltisti, mutta kokeneet ei tykkää siitä koska ne menee jo itsenäisesti ja Hönö saattaa vähän olla liiankin vauhdikas.

6. Usva, samasta paikasta missä asuu Hönö

Usva on kimo ponin kokoinen Eestinhevosruuna joka oli mulla kesäleirilläkin leirihoitsuna. Tosi kiltti ja käy aloittelijoidenkin tunnilla. Ainoo vaan se että osaa avata karsinan oven jos "lukko" (metallinen kappale joka laitetaan kalterin väliin ja se pitää oven "lukossa" ja sitä nostamalla ja avaamalla karsinan oven sen saa auki) on auki, ja saattaa yrittää rynniä ulos karsinasta ja pitää olla tarkka kun kiinnittää riimunnarua että se menee tarpeeksi tiukalle. Eli osaa nää karkaamisniksit vaikkei yleensä pääsekkään karkaamaan.

Ja mainittakoon tässä nyt vielä Honey, joka ei ihan yllä tähän kivojen eläinten listalle, mutta Honey on narttubrasilianterrieri, tosi tosi arka mutta kun siihen tutustuu niin tykkää tulla syliin :3 Tosi ihana, aika kovaääninen mutta silti ihana.